Nóż Potis to fachowe i potrzebne urządzenie gastronomiczne przeznaczone do krojenia kebaba. Nóż jest elektryczny i kroi się nim kebabay spośród mięsa drobiowego lub gyrosa spośród wieprzowiny. Nóż Potis jest potrzebnym nożem w restauracjach, barach lokalach typu fast food i innych punktach gastronomicznych. Nóż elektryczny Potis wykonany jest spośród wysokiej klasy materiału, jest wodoodporny, posiada zabezpiecznie, jakie chroni przed zalaniem. Używając noża można regulować grubość krojonych plastrów mięsa od 0-10mm.Nożami Potis można kroić zawsze plastry mięsa niniejszej samej grubości ustawiając noże w właściwej pozycji. Zaletą noży jest ich cichy start i cicha praca, co jest komfortowe dla pracowników obsługi .Noże do kebaba mają określone normy, jakie są zawarte w deklaracji zgodności Unii. Wszystkie te wymagania nóż Potis spełnia. Urządzenie jest funkcjonalne i lekkie co jest ogromnym i ułatwieniem dla pracownika obsługującego nóż. W zestawie urządzenia są dwa noże i dodawana jest ostrzałka.
Cechy noża Potis;
-wydajność 60 kg mięsa/24 godziny
-cicha praca
-wodoodporność potwierdzona patentem
-miękki start
-grubość krojenia od 0-10mm
Włącznik noża jest magnetyczny, jego działanie jest niezawodne, zaś siła ostrza jest prawidłowa do pokrojenia plastrów mięsa.
Najnowsze wpisy
Grudzień 2021 P W Ś C P S N 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Archiwa
Kategorie
- szkoly Architektura
- szkoly Blogi
- szkoly Budownictwo
- szkoly Dieta
- szkoly Dom
- szkoly Edukacja i Nauka
- szkoly Film
- szkoly Fotografia
- szkoly Imprezy
- szkoly Internet i komputery
- szkoly Motoryzacja
- szkoly Nieruchomości
- szkoly Odzież
- szkoly Ogrzewanie
- szkoly Podłogi
- szkoly Prawo i społeczeństwo
- szkoly Psychologia
- szkoly Samochody
- szkoly Sklepy internetowe
- szkoly Sport i turystyka
- szkoly Sporty letnie
- szkoly Stomatologia
- szkoly Uroda
- szkoly Usługi
- szkoly Usługi reklamowe
- szkoly Warszawa
- szkoly Wnętrze
- szkoly Wyposażenie
- szkoly Zdrowie
- szkoly Zdrowie i uroda